Om oss

Friluftsvenn.no er en trygg, seriøs og gratis møteplass for friluftsglade mennesker.
Kom i kontakt med andre som er glad i naturen, treff nye turvenner, søk etter andre med like interesser eller finn kjærligheten.

“Takk for smil og gode stunder, millioner små sekunder.”

Her får du automatisk matching, innsikt og deltakelse i forumer, frihet til å opprett egne grupper og drive egen blogg, chatte med andre og mye mer! Bli kjent med andre turvenner på en billig og positiv måte og gjør Friluftsvenn.no til din favoritt!

Ingen behov for bankkort – det er helt GRATIS!

Facebook

Følg oss gjerne på Facebook. Her deler vi vår lidenskap til naturen og andre happenings og konkurranser.

Instagram

Vi er aktive på Instagram og deler magiske små øyeblikk med hele Norge. Følg oss og bli inspirert!

Skriv til oss

Vi er takknemlige for alle henvendelser, enten det er ris eller ros. Vi kan bare bli bedre, og du er grunnen til at vi er her!

Friluftsvenn.no åpnet desember 2017 og er en møteplass for friluftsmennesker. 

Hvem treffer du her?

Friluftsvenn.no er laget for alle friluftsmennesker, gjerne single, søkende eller har ønsker om å omgås flere til et sosialt samvær. Her er vi alle for hverandre og enhver som liker skog og mark, fjellturer, aktiviteter, reiser og andre sesongbaserte sammenkomster. 

Her kan du komme i kontakt med andre som er glade i den norske naturen, få nye friluftsvenner og søke etter andre med like interesser som deg selv.

Aldersgrensen er fra 16 år og opp.

Hva gjør man på Friluftsvenn.no?

Som medlem på Friluftsvenn.no kan du søke blant andre friluftsmennesker og bli kjent med nye mennesker. Her finner du verktøy og funksjoner som gjør det enkelt for deg å få kontakt og finne noen du kan omgås med. 

Du kan opprette en personlig profilside, der du presenterer deg selv med tekst og bilder. Du kan også besøke profilsidene til andre interessante, og f.eks. bla i fotoalbumene deres.

Det finnes flere funksjoner som gjør det enkelt for deg å få kontakt med andre. I aktivitetstrømmen får du hele tiden se de siste oppdateringene fra andre. Her kan du selv fortelle hva du gjør akkurat nå, eller dele andre tanker. Dessuten kan du vise at du liker andre personers bilder og innlegg. Du kan også veldig enkelt se hvem som matcher deg, starte egne grupper og emner.

Takk alle medlemmer!

Friluftsvenn.no blir aldri bedre enn det våre medlemmer gjør den til. Takk alle dere som allerede er på Friluftsvenn.no, og som gjør oss til det vi er!

Vi tar gjerne imot tips eller forslag til forbedringer!

LOGG INN PÅ DIN KONTO LAG NY KONTO

Din informasjon er viktig for oss og tas godt vare på i sikre servere.

×

 
×
GLEMT DINE DETALJER?
×

Go up