Brukerbetingelser

Disse brukerbetingelsene er en juridisk avtale mellom deg og Friluftsvenn.no. Ved å bruke dette nettstedet bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert betingelsene. Hvis du ikke aksepterer disse betingelsene, kan du ikke bruke dette nettstedet.

Brukerbetingelsene og eventuell annen informasjon på dette nettstedet kan endres eller oppdateres uten varsel. Du plikter å holde deg informert og oppdatert på disse betingelsene. Vi anbefaler derfor at du leser nøye gjennom disse betingelsene.

Beskrivelse av nettstedet

Friluftsvenn.no er Norges nye møteplass for alle turglade fra 16 år og opp.

Ved å godta betingelsene, godtar du et medlemskap for deltakelse i forumet, og at du er minst 16 år. For å avslutte medlemskapet må du selv være ansvarlig å slette din egen konto.

Ansvar for innhold på nettstedet

Det er ikke tillatt å poste støtende, uanstendige, injurerende, hatske, truende eller andre typer materiale som kan være eller er i strid med lov eller gjeldende regelverk. Slike innlegg blir slettet, og brukeren vil få en advarsel.

Friluftsvenn.no påtar seg intet ansvar for hendelser, situasjoner eller økonomisk tap som skyldes møter, avtale om møter eller lignende mellom brukere i det virkelige liv. Friluftsvenn.no tar intet ansvar for at personen bak en profil, ikke stemmer med profiltekst eller bilde(r).

Besøkende som oppdager ulovlig materiale bes om å gjøre Friluftsvenn.no oppmerksom på dette til support@friluftsvenn.no.

Du anerkjenner at du ikke skal forsøke å omgå nettstedets sikkerhetstiltak, og at du skal overholde alle relevante lover, regler og forskrifter ved bruk av nettstedet.

Ved mistanke om at nettstedet benyttes til kriminell virksomhet vil relevant informasjon kunne bli videresendt til politiet eller andre offentlige myndigheter, jmfr. Personopplysningslovens § 8. Brukere som mistenkes for å være involvert i slik virksomhet vil ekskluderes med øyeblikkelig virkning.

Du samtykker i at Friluftsvenn.no har rett til å fjerne, redigere, flytte eller lukke et hvilket som helst emne når som helst. Som bruker godkjenner du all informasjon du har angitt for å bli lagret i en database. Selv om denne informasjonen ikke vil bli offentliggjort til noen tredjepart uten ditt samtykke, skal ikke Friluftsvenn.no holdes ansvarlig for eventuelle hackingforsøk som kan føre til at dataene blir kompromittert.

Opphavsrett

All materiale og informasjon produsert av Friluftsvenn.no er Friluftsvenn.no´s eiendom og kan ikke reproduseres uten Friluftsvenn.no skriftlige samtykke. Friluftsvenn-logoen, domenenavnet Friluftsvenn.no og design på nettstedet tilhører Friluftsvenn.no.

Opphavsrett til alt annet materiale og informasjon på dette nettstedet tilhører den som har produsert eller tilgjengeligjort materialet og er underlagt normale opphavsrettslige regler. Det betyr at du som bruker bør innhente skriftlig samtykke fra den som har produsert materialet før du reproduserer innholdet. Dette gjelder også bilder og grafikk.

Friluftsvenn.no forbeholder seg retten til fritt å bruke all materiale som legges ut på nettstedet til promotering og markedsføring av nettstedet eller butikker på nettstedet.

Bruk av Friluftsvenn logoen

Det er tillatt å bruke Friluftsvenn logoen i omtale og promotering av nettstedet på blogger, forum, i media, o.l. Det er tillatt å bruke Friluftsvenn logoen i markedsføring av egne produkter som selges gjennom eller sammen med nettstedet Friluftsvenn.no. Det er tillatt å bruke Friluftsvenn logoen i lenker til nettstedet. Det er ikke tillatt å knytte logoen eller nettstedet opp mot informasjon som ikke er relevant for nettstedet eller som strider mot lov eller gjeldende regelverk. Det er heller ikke tillatt å bruke Friluftsvenn logoen i markedsføring av egne produkter som ikke selges gjennom eller sammen med nettstedet.

Har du spørsmål vennligst send en e-post til support@friluftsvenn.no

LOGG INN PÅ DIN KONTO LAG NY KONTO

Din informasjon er viktig for oss og tas godt vare på i sikre servere.

×

 
×
GLEMT DINE DETALJER?
×

Go up